Бизнисот

донесете го

на повисоко ниво!

креативен тим!

кој работи

за вашата успешност!

Заштедете време!

заработувајте,

растете и бидете успешни!

Консалтинг друштвото Ревикон консалтинг СЕЕ  ДООЕЛ Скопје стои на располагање на заинтересираните клиенти за сите горенаведени услуги и контакти со деловни партнери од Регионот во сферата на сметководството, финансиите и бизнисот.

Располагаме со 5 постојано вработени експерти, како и широк круг на надворешни консултанти, финансиски, сметководствени и правни специјалисти, универзитетски професори, академски научници, учесници во креирањето и промените на законите.

Нашиот стратешки партнер Ревикон ДОО Сараево БиХ  располага со 53 постојано вработени експерти, на чии знаења, услуги и поддршка се потпираме во секој момент.

Во седумнаесетгодишното постоење Ревикон ДОО Сараево БиХ има одржано преку 1.000 семинари, симпозиуми и советувања, со преку 100.000 учесници, на локално и регионално ниво.

Ревикон ДОО Сараево БиХ континуирано издава два редовни магазини Призма и Даночен советник,  а од 1998 година има издадено преку 100 изворни изданија, преводи на книги, зборници на трудови и брошури.

Решение за вашите проблеми

Sed ut perspiciatis unde omnis is natus e sit voluptatem accusantium dolque laudantium, totam rem aperiam, eaque ip quae ab illo ientore veritatis et...

Корпоративни вредности

Sed ut perspiciatis unde omnis is natus e sit voluptatem accusantium dolque laudantium, totam rem aperiam, eaque ip quae ab illo ientore veritatis et...

Искуства

Sed ut perspiciatis unde omnis is natus e sit voluptatem accusantium dolque laudantium, totam rem aperiam, eaque ip quae ab illo ientore veritatis et...

sdprilep

gn

max